Menu
  • Werner Klompen Artgenerator

    Kunstenaar in hart en ziel.

© Foto: Werner Klompen Artgenerator

Kunstenaars hebben een gave, daarom kan Sofco zich hiermee duidelijk identificeren.

Lees hiernaast waarom wij kunst belangrijk vinden.

Contact opnemen
Werner Klompen Artgenerator

Kunst

Waarom wij kunst belangrijk vinden

Al jaren bezoeken wij musea en exposities in Nederland, België en Duitsland. Onze voorliefde voor kunst is al vroeg ontstaan, het raakt ons en blijft ons boeien. Mensen die kunst beoefenen durven anders te denken,zijn experimenteel en hebben hart voor hun passie.

Sofco kan zich hiermee duidelijk identificeren en draagt kunst een warm hart toe. Vandaar dat wij ook op onze website kunst laten zien. Kunst kan ons afleiden van de dagelijkse zorgen die ons belasten, kunst zorgt voor interactie in cultuur en bevorderd het eigen zijn, identiteit, tijdsbeeld beleving.

Werner Klompen Artgenerator

Werner Klompen, beter bekend als Artgenerator. Werner heeft de kunstacademie in Utrecht én Düsseldorf gevolgd. Een experimentele kunstenaar die kunst probeert te generen, transformeren, in beweging te zetten, verbindingen te leggen en ondertussen zelf dingen maakt die op basis van verandering zijn fundament vinden. Daarbij gaat hij verloren in de inspiratie van de creativiteit het experiment; zoekende naar schoonheid is er een verscheidenheid ontstaan in werkwijze expressie en beeldende taal.Hierdoor blijft het boeiend en uitdagend. Op de grens van hedendaagse kunst. Misschien wel al met twee voeten in die van de toekomst. Echter komt zijn roots uit de tijd van de nieuwe wilde jaren tachtig wat zeer duidelijk in zijn werk herkenbaar blijft. Materiaal gebruik of discipline maakt niet uit Hij stort zich spontaan in elke materie wanneer de lust, het verlangen de uitdaging roept.Omzettingen en onderbewust beeldend bezig zijn als toeschouwer van eigen creatie's met als spildraad op grens bewegen van zijn of niet zijn. Het schilderen als de realiteit zelve ziet met alle abstractie voorzien Maar vooral gedreven Kunstenaar in hart en ziel.

Exposities

  • Kulturstadt Ruhr 2010
  • Art take Times Square -New York
  • Stroom - mijn museum Beringen
  • Special highlight 2014
  • Ostrale
www.artgenerator.nl

Algemeen

Bekijk onze ZZP en MKB pakketten

Betaalbare oplossingen voor ZZP'ers en het MKB. Nu bij elk abonnement 1 maand gratis.

Maak kennis met de Sofco Online pakketten