Menu
 • Onze locatie

  Onze kantoor, voorheen een oude kippenstal gedateerd uit 1920.

 • Onze locatie

  Onze kantoor, voorheen een oude kippenstal gedateerd uit 1920.

Sofco is gelegen in natuur- en stiltegebied 'het Leudal'.

Het eerste wat u zal opvallen bij een bezoek aan ons bedrijf is de ligging, midden in natuurgebied 'Leudal' (stiltegebied) omringd met prachtige bossen.

Contact opnemen
Sofco | software for companies

De locatie

Waar wij werken

Een heerlijke omgeving om te vertoeven maar zeker ook om in te werken. De rust die wij hier vinden heeft mede invloed op de resultaten die wij leveren. Ons kantoor, voorheen een oude kippenstal gedateerd uit 1920 doet dienst als werkplek voor onze digitale werkzaamheden.

Van origine is Sofco een Roermonds bedrijf maar sinds 2006 hebben wij ons kantoor gelegen aan de Minderbroedersingel geruild voor de huidige locatie. Onze klanten komen namelijk vooral naar aanleiding van hetgeen wij voor onze klanten hebben ontwikkeld of wat men op internet heeft gezien. Het maakt dus niet uit waar wij zitten, wij worden beoordeeld op onze kwaliteiten.

U bent van harte welkom

U bent van harte welkom om geheel vrijblijvend met ons te komen brainstormen over uw idee, concept, bedrijf of organisatie. De koffie staat altijd voor u klaar.

Algemeen

Bekijk onze ZZP en MKB pakketten

Betaalbare oplossingen voor ZZP'ers en het MKB. Nu bij elk abonnement 1 maand gratis.

Maak kennis met de Sofco Online pakketten
 • Wij willen Sofco hartelijk danken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service m.b.t. het bouwen van onze website. Wij bevelen Sofco sterk aan bij collega ondernemers die een goede, betrouwbare partner zoeken.

  WENDY TOBBEN - EIGENAAR

  HOTEL LANDHAUS ALPENHERZ - OOSTENRIJK

 • Sofco is een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

  FRED BRUIJNEN - ICT DEPARTMENT

  SIF GROUP BV

 • Hun motto is dat het beste moet, zorgen voor goed maatwerk dat er tevens mooi uit moet zien. De uitdaging voor Sofco maakt dat ze met je mee denken.

  W. KLOMPEN - EIGENAAR

  MADAME TRUDO - ROGGEL

 • Waarom we hebben gekozen voor Sofco? We hebben in 2003 samengewerkt bij het opzetten van een nieuwe lay-out voor www.roermond.nl. Met deze website wonnen we in dat jaar de publieksprijs van de Webwijzer Award voor overheidswebsites.

  R. SCHOEMAKERS - AFDELING COMMUNICATIE

  GEMEENTE ROERMOND

 • Er wordt door Sofco zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!

  W. JOOSTEN - EIGENAAR

  JOOSTEN LICHTADVIESCENTRUM - PANNINGEN

 • Sofco is een goede partner voor bedrijven die meer willen met hun website, van origine een Roermonds bedrijf, die weten waar ze over praten en er verstand van hebben.

  H. TIMMERMANS - EIGENAAR

  TIMMERMANS KANTOREN - ROERMOND

 • Defiance is altijd zoekende naar manieren om zich in de designwereld te profileren. Uitingen op het web moeten hiermee stroken, Sofco was het bedrijf dat onze wensen heeft waargemaakt.

  F. DE RUIJTER - DESIGNER

  DEFIANCE DESIGN - MAASBRACHT

 • Door de voorbereidingen van Sofco, hun ervaring en kennis is het resultaat een alles omvattende website, een nieuwe Huisstijl en een Real-Time Op Maat Dashboard waar onze klanten dagelijks zeer efficiĆ«nt en effectief mee werken.

  W. VERSCHUREN - EIGENAAR

  EYE ON RETAIL - WAALWIJK

 • Sofco voelt de klant feilloos aan en kan daardoor snel acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Sofco dan ook van harte aan!

  S. BOLDERDIJK - MANAGER HUMAN RESOURCES

  SONETCO - ROERMOND

Wij hebben onder andere gewerkt voor

En meer dan 200 andere bedrijven.