Menu
 • Sofco maatwerk design

  Sofco heeft een creatieve design afdeling.

© Foto: Werner Klompen Artgenerator

Ontwerpen is een visuele dialoog en vergt inlevingsvermogen, gevoel voor de doelgroep en vooral lef hebben.

Sofco levert al 18 jaar creatief, interactief en functioneel design.

Sofco maatwerk design

Maatwerk design

Waarom maatwerk design

Als bedrijf wilt u zich kunnen onderscheiden van de rest. Sofco heeft alle expertise in huis om uw bedrijf of producten naar een hoger niveau te tillen. Zodra voor ons duidelijk is wat uw doelstelling is vertalen onze mensen dit in mooi vormgegeven producten. Regels en gewoontes zijn er om bewust te volgen of juist te doorbreken. De mensen van Sofco denken out of the box en verzorgen de visuele identiteit voor bedrijven en organisaties. Herkenbaar en onderscheidend. Creatief en doeltreffend. Bij de professionals van Sofco bent u van creatie tot realisatie aan het juiste adres. Zij maken het verschil met een doordacht proces naar nieuwe, relevante oplossingen die een positieve impact hebben op bedrijven, organisaties, producten of diensten.

out of the box

De engelse term out of the box betekent anders denken dan het gebruikelijke denkkader. Conceptueel denken is ons op het lijf geschreven. Sofco heeft inmiddels diverse concepten bedacht en ontwikkeld voor haar klanten. Vaak dreigt het gevaar van groepsdenken en wordt men makkelijk beinvloed door groepprocessen, waarbij het gevaar dreigt dat de kwaliteit van besluiten vermindert. Omdat wij exact weten welke mogelijkheden er zijn binnen ons vakgebied, online en offline, kunnen wij u helpen uw bedrijf of concept een nieuwe impuls te geven en eventueel bestaande problemen oplossen.

Hoe wij werken

Wij brainstormen regelmatig met onze klanten om nieuwe ideeën te creëren en buiten de gebruikelijke denkkaders te treden. Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak vrijblijvend een afspraak

Maatwerk software

Bekijk onze ZZP en MKB pakketten

Betaalbare oplossingen voor ZZP'ers en het MKB. Nu bij elk abonnement 1 maand gratis.

Maak kennis met de Sofco Online pakketten
 • Wij willen Sofco hartelijk danken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service m.b.t. het bouwen van onze website. Wij bevelen Sofco sterk aan bij collega ondernemers die een goede, betrouwbare partner zoeken.

  WENDY TOBBEN - EIGENAAR

  HOTEL LANDHAUS ALPENHERZ - OOSTENRIJK

 • Sofco is een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

  FRED BRUIJNEN - ICT DEPARTMENT

  SIF GROUP BV

 • Hun motto is dat het beste moet, zorgen voor goed maatwerk dat er tevens mooi uit moet zien. De uitdaging voor Sofco maakt dat ze met je mee denken.

  W. KLOMPEN - EIGENAAR

  MADAME TRUDO - ROGGEL

 • Waarom we hebben gekozen voor Sofco? We hebben in 2003 samengewerkt bij het opzetten van een nieuwe lay-out voor www.roermond.nl. Met deze website wonnen we in dat jaar de publieksprijs van de Webwijzer Award voor overheidswebsites.

  R. SCHOEMAKERS - AFDELING COMMUNICATIE

  GEMEENTE ROERMOND

 • Er wordt door Sofco zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!

  W. JOOSTEN - EIGENAAR

  JOOSTEN LICHTADVIESCENTRUM - PANNINGEN

 • Sofco is een goede partner voor bedrijven die meer willen met hun website, van origine een Roermonds bedrijf, die weten waar ze over praten en er verstand van hebben.

  H. TIMMERMANS - EIGENAAR

  TIMMERMANS KANTOREN - ROERMOND

 • Defiance is altijd zoekende naar manieren om zich in de designwereld te profileren. Uitingen op het web moeten hiermee stroken, Sofco was het bedrijf dat onze wensen heeft waargemaakt.

  F. DE RUIJTER - DESIGNER

  DEFIANCE DESIGN - MAASBRACHT

 • Door de voorbereidingen van Sofco, hun ervaring en kennis is het resultaat een alles omvattende website, een nieuwe Huisstijl en een Real-Time Op Maat Dashboard waar onze klanten dagelijks zeer efficiënt en effectief mee werken.

  W. VERSCHUREN - EIGENAAR

  EYE ON RETAIL - WAALWIJK

 • Sofco voelt de klant feilloos aan en kan daardoor snel acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Sofco dan ook van harte aan!

  S. BOLDERDIJK - MANAGER HUMAN RESOURCES

  SONETCO - ROERMOND

Wij hebben onder andere gewerkt voor

En meer dan 200 andere bedrijven.