Menu
 • Sofco maatwerk websites

  Sofco levert al 18 jaar maatwerk websites.

© Foto: Werner Klompen Artgenerator

Wij ontwerpen professionele websites, een ongelooflijk sterk marketinggereedschap, geheel aangepast aan uw wensen.

Ons succes is te danken aan onze experts, die jaren ervaring hebben op het gebied van webdesign en programmering.

Sofco maatwerk websites

Maatwerk websites

Waarom een maatwerk website

Een maatwerk website de beste oplossing wanneer de gewenste functionaliteiten niet binnen een standaard CMS systeem beschikbaar zijn of als er gecompliceerde koppelingen met databases of die van derden moeten worden gemaakt. Er is veel meer tijd gemoeid met het ontwerp en de ontwikkeling van een maat werk website. Daar staat tegenover dat u een unieke website krijgt met een design dat perfect aansluit bij de behoefte van uw klanten en uw bedrijf. Ook de functionaliteit wordt op maat gemaakt, waardoor de website werkt zoals u die voor ogen heeft.

De beste keuze

Voor een meer professionele online positionering is een maatwerk website de betere keuze. Met een uniek design onderscheid u zich van de massa en laat u een goede indruk achter op uw bezoekers. Daarnaast biedt een maatwerk website een betere en snellere gebruikservaring en is de functionaliteit flexibel uit te breiden. In de praktijk zien we dat kleine ondernemingen en zelfstandigen vaker kiezen voor een standaard website en dat ze hiermee goed zijn geholpen. De grotere instellingen en ondernemingen hebben over het algemeen behoefte aan meer maatwerk en flexibiliteit.

Brainstormen

Wij brengen graag vrijblijvend een bezoek aan uw bedrijf zodat wij een goed beeld van uw onderneming, uw werkzaamheden, het imago van uw bedrijf en uw doelgroep krijgen. U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken, wij nemen ruim de tijd om een goed beeld te krijgen van uw onderneming en samen met u uw wensen te bespreken.

Klik op onderstaande button als u vrijblijvend een afspraak met ons wilt maken.

Maak vrijblijvend een afspraak

Maatwerk software

Bekijk onze ZZP en MKB pakketten

Betaalbare oplossingen voor ZZP'ers en het MKB. Nu bij elk abonnement 1 maand gratis.

Maak kennis met de Sofco Online pakketten
 • Wij willen Sofco hartelijk danken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service m.b.t. het bouwen van onze website. Wij bevelen Sofco sterk aan bij collega ondernemers die een goede, betrouwbare partner zoeken.

  WENDY TOBBEN - EIGENAAR

  HOTEL LANDHAUS ALPENHERZ - OOSTENRIJK

 • Sofco is een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

  FRED BRUIJNEN - ICT DEPARTMENT

  SIF GROUP BV

 • Hun motto is dat het beste moet, zorgen voor goed maatwerk dat er tevens mooi uit moet zien. De uitdaging voor Sofco maakt dat ze met je mee denken.

  W. KLOMPEN - EIGENAAR

  MADAME TRUDO - ROGGEL

 • Waarom we hebben gekozen voor Sofco? We hebben in 2003 samengewerkt bij het opzetten van een nieuwe lay-out voor www.roermond.nl. Met deze website wonnen we in dat jaar de publieksprijs van de Webwijzer Award voor overheidswebsites.

  R. SCHOEMAKERS - AFDELING COMMUNICATIE

  GEMEENTE ROERMOND

 • Er wordt door Sofco zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!

  W. JOOSTEN - EIGENAAR

  JOOSTEN LICHTADVIESCENTRUM - PANNINGEN

 • Sofco is een goede partner voor bedrijven die meer willen met hun website, van origine een Roermonds bedrijf, die weten waar ze over praten en er verstand van hebben.

  H. TIMMERMANS - EIGENAAR

  TIMMERMANS KANTOREN - ROERMOND

 • Defiance is altijd zoekende naar manieren om zich in de designwereld te profileren. Uitingen op het web moeten hiermee stroken, Sofco was het bedrijf dat onze wensen heeft waargemaakt.

  F. DE RUIJTER - DESIGNER

  DEFIANCE DESIGN - MAASBRACHT

 • Door de voorbereidingen van Sofco, hun ervaring en kennis is het resultaat een alles omvattende website, een nieuwe Huisstijl en een Real-Time Op Maat Dashboard waar onze klanten dagelijks zeer efficiĆ«nt en effectief mee werken.

  W. VERSCHUREN - EIGENAAR

  EYE ON RETAIL - WAALWIJK

 • Sofco voelt de klant feilloos aan en kan daardoor snel acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Sofco dan ook van harte aan!

  S. BOLDERDIJK - MANAGER HUMAN RESOURCES

  SONETCO - ROERMOND

Wij hebben onder andere gewerkt voor

En meer dan 200 andere bedrijven.