Conceptueel denken is ons op het lijf geschreven. Sofco heeft inmiddels diverse concepten bedacht en ontwikkeld voor haar klanten

Al meer dan 200 bedrijven zijn u voor gegaan.

Contact opnemen
Sofco | software for companies

Diensten

Concept design

De engelse term 'out of the box thinking' betekent anders denken dan het gebruikelijke denkkader. Conceptueel denken is ons op het lijf geschreven. Sofco heeft inmiddels diverse concepten bedacht en ontwikkeld voor haar klanten. Vaak dreigt het gevaar van groepsdenken en wordt men makkelijk beinvloed door groepprocessen, waarbij het gevaar dreigt dat de kwaliteit van besluiten vermindert. Omdat wij exact weten welke mogelijkheden er zijn binnen ons vakgebied, online en offline, kunnen wij u helpen uw bedrijf of concept een nieuwe impuls te geven en eventueel bestaande problemen oplossen.

Wij brainstormen regelmatig met onze klanten om nieuwe ideeën te creëren en buiten de gebruikelijke denkkaders te treden. Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak!

Ontwerpen is een visuele dialoog en vergt inlevingsvermogen, gevoel voor de doelgroep en vooral lef hebben. Duidelijk hebben wat de doelstelling is en dat vertalen in mooi vormgegeven producten. Regels en gewoontes zijn er om bewust te volgen of juist te doorbreken. De mensen van Sofco denken 'out of the box' en verzorgen de visuele identiteit voor bedrijven en organisaties. Herkenbaar en onderscheidend. Creatief en doeltreffend.

Overige dinesten