Menu
 • Onze referenties zijn een eerbetoon aan onze kwaliteit.

  Overtuig uzelf en lees wat onze klanten over ons schrijven.

Onze referenties zijn een eerbetoon aan onze kwaliteit.

Eye on Retail

Eye on Retail is een jong en snel groeiend Fieldresearch bureau wat gespecialiseerd is in o.a. Mysteryshopping, Testaankopen en Enquêtes.

Na bijna vier jaar was het noodzakelijk om onze bestaande statische website te vervangen zodat deze weer voldeed aan de huidige eisen. Er zijn vele softwarebedrijven maar het is belangrijk dat de opdrachtgever begrepen wordt. Omdat ik met de mensen van Sofco eerder heb samengewerkt aan een project heb ik hun uitgelegd waar de nieuwe website van Eye on Retail aan moest voldoen. Ik ben hiervoor een aantal keren afgereisd naar Heibloem om daar samen met hun over te brainstormen. Door de voorbereidingen van Sofco, hun ervaring, kennis en portfolio ging dit process zeer voortvarend. Het resultaat is een alles omvattende website met een nieuwe Huisstijl, design en een Real-Time op maat Dashboard voor onze klanten. Het Dashboard is een tool waar onze klanten dagelijks zeer efficiënt en effectief mee werken. Wij zijn er trots op.

W. Verschuren
Eye on Retail - Waalwijk (NL)

Masterlight BV

Masterlight | part of Eurolight BV is sinds 1987 actief als producent van, en groothandel in, kwalitatieve designverlichting in zowel moderne als klassieke stijlen.

Wij hebben de samenwerking met Sofco als zeer prettig ervaren. In korte tijd heeft Sofco al onze wensen weten te realiseren voor de nieuwe website van ons lichtadviescentrum. Een mooie huisstijl en vormgeving en de laatste marketingtools zoals social media. Daarnaast heeft men ook de fotografie voor onze website verzorgd, met een prachtig resultaat. Er wordt door Sofco ook zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!

W. Joosten
Masterlight BV - Panningen (NL)

Sonetco callcenter

Sofco is onze partner geweest in het lanceren van een vernieuwde website. Van het ontwerp tot het begeleiden heeft Sofco zich telkens vakkundig als onze sparringpartner opgeworpen. Het onderhouden van de website is eenvoudig door middel van het gebruiksvriendelijke CMS. Kleine wijzigingen en/of toevoegingen kunnen snel door onszelf worden uitgevoerd. Daardoor is onze website altijd up-to-date, wat een pré is in de huidige, snelle en veranderlijke, maatschappij waar we in verkeren. De mensen van Sofco voelen de klant feilloos aan en kunnen daardoor snel en efficient acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Sofco dan ook van harte aan!

Sandra Bolderdijk
Manager Human Resources
SONETCO - Roermond (NL)

Sif Group BV

Sif Group bv werkt voornamelijk internationaal in de wind- en offshore industrie. De producten zijn gemakkelijk te omschrijven maar moeilijk te beschrijven en in beeld te brengen. We zochten een website ontwikkelaar die Sif Group bv perfect in beeld kon brengen zodat bezoekers van onze site een goede indruk van het bedrijf kregen. Vele aanbieders dachten hier te lichtzinnig over en meenden met een aantal foto’s per e-mail een website voor ons te kunnen ontwikkelen. Sofco heeft echter een bezoek aan ons bedrijf gebracht en kreeg hierdoor een indruk die noodzakelijk is om Sif Group bv op de juiste manier te profileren. Zeer snel na hun bezoek werd een concept aangeleverd waaruit wij meteen concludeerden dat Sofco voor ons de juiste kandidaat zou zijn. Na enkele kleine aanpassingen werd de website perfect opgeleverd. Ook de ondersteuning achteraf (kleine wijzigingen of tijdelijke toevoegingen) werden door Sofco perfect afgehandeld."

In het kort gezegd is Sofco een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

Fred Bruijnen
ICT Department
SIF Group BV - Roermond (NL)

 • Wij willen Sofco hartelijk danken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service m.b.t. het bouwen van onze website. Wij bevelen Sofco sterk aan bij collega ondernemers die een goede, betrouwbare partner zoeken.

  WENDY TOBBEN - EIGENAAR

  HOTEL LANDHAUS ALPENHERZ - OOSTENRIJK

 • Sofco is een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

  FRED BRUIJNEN - ICT DEPARTMENT

  SIF GROUP BV

 • Hun motto is dat het beste moet, zorgen voor goed maatwerk dat er tevens mooi uit moet zien. De uitdaging voor Sofco maakt dat ze met je mee denken.

  W. KLOMPEN - EIGENAAR

  MADAME TRUDO - ROGGEL

 • Waarom we hebben gekozen voor Sofco? We hebben in 2003 samengewerkt bij het opzetten van een nieuwe lay-out voor www.roermond.nl. Met deze website wonnen we in dat jaar de publieksprijs van de Webwijzer Award voor overheidswebsites.

  R. SCHOEMAKERS - AFDELING COMMUNICATIE

  GEMEENTE ROERMOND

 • Er wordt door Sofco zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!

  W. JOOSTEN - EIGENAAR

  JOOSTEN LICHTADVIESCENTRUM - PANNINGEN

 • Sofco is een goede partner voor bedrijven die meer willen met hun website, van origine een Roermonds bedrijf, die weten waar ze over praten en er verstand van hebben.

  H. TIMMERMANS - EIGENAAR

  TIMMERMANS KANTOREN - ROERMOND

 • Defiance is altijd zoekende naar manieren om zich in de designwereld te profileren. Uitingen op het web moeten hiermee stroken, Sofco was het bedrijf dat onze wensen heeft waargemaakt.

  F. DE RUIJTER - DESIGNER

  DEFIANCE DESIGN - MAASBRACHT

 • Door de voorbereidingen van Sofco, hun ervaring en kennis is het resultaat een alles omvattende website, een nieuwe Huisstijl en een Real-Time Op Maat Dashboard waar onze klanten dagelijks zeer efficiënt en effectief mee werken.

  W. VERSCHUREN - EIGENAAR

  EYE ON RETAIL - WAALWIJK

 • Sofco voelt de klant feilloos aan en kan daardoor snel acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Sofco dan ook van harte aan!

  S. BOLDERDIJK - MANAGER HUMAN RESOURCES

  SONETCO - ROERMOND

Wij hebben onder andere gewerkt voor

En meer dan 200 andere bedrijven.

Bekijk onze ZZP en MKB pakketten

Betaalbare oplossingen voor ZZP'ers en het MKB. Nu bij elk abonnement 1 maand gratis.

Maak kennis met de Sofco Online pakketten