Referenties

Onze referenties zijn een eerbetoon aan onze kwaliteit

Overtuig uzelf en lees wat onze klanten schrijven over hun ervaring en bevindingen met Sofco.

Masterlight

Masterlight

Masterlight heeft haar kantoor en productiefaciliteit gevestigd in Panningen. Vanuit hier ontwerpt, produceert en distribueert haar collectie verlichtingsarmaturen in eigen beheer. Bij het ontwerpen en produceren van de verlichtingsarmaturen wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Onderbouwd door een professioneel lichtplan, ontzorgt Masterlight haar “partners” door het bieden van een totaaloplossing waardoor zij zich kunnen blijven concentreren op hun corebusiness.

“Met name dit laatste vinden wij een zeer belangrijke toegevoegde waarde, ieder bedrijf heeft haar eigen kwaliteiten en moet zich hierop kunnen focussen. Sofco is daarom een uitstekende partner voor ons, ze beschikken over een uitgebreide kennis en denken proactief met ons mee. Met name hierdoor kunnen wij ons blijven concentreren op onze corebusiness en blijft een belangrijk communicatiekanaal zoals onze website tegelijkertijd voldoen aan de laatste eisen”.

B. Beumers
Masterlight - Panningen

www.masterlight.com
Monument of Tolerance

Monument of Tolerance

De Stichting Herdenkingsmonument Militairen werd in het jaar 2000 in het leven geroepen met als doel een monument te realiseren als herinnering aan de oorlogsgebeurtenissen in de jaren 1940- 1945 en de honderden militairen van vele nationaliteiten die daarbij in het Leudal zijn omgekomen.Het Monument van Verdraagzaamheid herinnert aan de strijd die in en boven het Leudalgebied e.o. geleverd werd, waarbij honderden jonge mensen in dienst van hun vaderland en ver van huis, het leven verloren.

Sofco heeft voor Stichting Herdenkingsmonument Militairen een website ontwikkeld met een uitgebreide zoekfunctionaliteit gekoppeld aan onze database, waar bezoekers uit de hele wereld naar dierbaren kunnen zoeken die in het Leudal tijdens de tweede wereldoorlog het leven hebben verloren.

Van idee tot ontwerp, van ontwerp tot eindproduct en ook in de nazorg, Sofco is er in elke stap en denkt met je mee! Altijd snel bereikbaar en behulpzaam. Een echte aanrader!

www.monumentoftolerance.com
Eye on Retail

Eye on Retail

Na bijna vier jaar was het noodzakelijk om onze bestaande statische website te vervangen zodat deze weer voldeed aan de huidige eisen. Er zijn vele softwarebedrijven maar het is belangrijk dat de opdrachtgever begrepen wordt. Omdat ik met de mensen van Sofco eerder heb samengewerkt aan een project heb ik hun uitgelegd waar de nieuwe website van Eye on Retail aan moest voldoen. Ik ben hiervoor een aantal keren afgereisd naar Heibloem om daar samen met hun over te brainstormen. Door de voorbereidingen van Sofco, hun ervaring, kennis en portfolio ging dit process zeer voortvarend. Het resultaat is een alles omvattende website met een nieuwe Huisstijl, design en een Real-Time op maat Dashboard voor onze klanten. Het Dashboard is een tool waar onze klanten dagelijks zeer efficiënt en effectief mee werken. Wij zijn er trots op.

W. Verschuren
Eye on Retail - Waalwijk (NL)

www.eyeonretail.nl
SIF-Group

SIF-Group

Sif Group bv werkt voornamelijk internationaal in de wind- en offshore industrie. De producten zijn gemakkelijk te omschrijven maar moeilijk te beschrijven en in beeld te brengen. We zochten een website ontwikkelaar die Sif Group bv perfect in beeld kon brengen zodat bezoekers van onze site een goede indruk van het bedrijf kregen. Vele aanbieders dachten hier te lichtzinnig over en meenden met een aantal foto’s per e-mail een website voor ons te kunnen ontwikkelen. Sofco heeft echter een bezoek aan ons bedrijf gebracht en kreeg hierdoor een indruk die noodzakelijk is om Sif Group bv op de juiste manier te profileren. Zeer snel na hun bezoek werd een concept aangeleverd waaruit wij meteen concludeerden dat Sofco voor ons de juiste kandidaat zou zijn. Na enkele kleine aanpassingen werd de website perfect opgeleverd. Ook de ondersteuning achteraf (kleine wijzigingen of tijdelijke toevoegingen) werden door Sofco perfect afgehandeld."

In het kort gezegd is Sofco een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

Fred Bruijnen
ICT Department
SIF Group BV - Roermond (NL)

 • Wij willen Sofco hartelijk danken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service m.b.t. het bouwen van onze website. Wij bevelen Sofco sterk aan bij collega ondernemers die een goede, betrouwbare partner zoeken.

  Wendy Tobben - Eigenaresse

  Landhaus Alpenherz - Zillertal Oostenrijk

 • Sofco is een uitstekende partner voor ons, ze beschikken over een uitgebreide kennis en denken proactief met ons mee. Met name hierdoor kunnen wij ons blijven concentreren op onze corebusiness en blijft een belangrijk communicatiekanaal zoals onze website tegelijkertijd voldoen aan de laatste eisen.

  B. Beumers

  Masterlight - Panningen

 • Sofco is een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

  Fred Bruinen - ICT afdeling

  SIF-Group - Roermond

 • Hun motto is dat het beste moet, zorgen voor goed maatwerk dat er tevens mooi uit moet zien. De uitdaging voor Sofco maakt dat ze met je mee denken.

  Werner Klompen - Eigenaar

  Madame Trudo - Roggel

 • Waarom we hebben gekozen voor Sofco? We hebben in 2003 samengewerkt bij het opzetten van een nieuwe lay-out voor www.roermond.nl. Met deze website wonnen we in dat jaar de publieksprijs van de Webwijzer Award voor overheidswebsites.

  R. Schoemakers - Afdeling communicatie

  Gemeente Roermond - Roermond

 • Er wordt door Sofco zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!

  William Joosten - Eigenaar

  Masterlight - Panningen

 • Sofco is een goede partner voor bedrijven die meer willen met hun website, van origine een Roermonds bedrijf, die weten waar ze over praten en er verstand van hebben.

  Hein Timmermans - Eigenaar

  Timmermans kantoren - Roermond

 • Defiance is altijd zoekende naar manieren om zich in de designwereld te profileren. Uitingen op het web moeten hiermee stroken, Sofco was het bedrijf dat onze wensen heeft waargemaakt.

  Frank de Ruijter - Designer

  Defiance Design - Maasbracht

 • Door de voorbereidingen van Sofco, hun ervaring en kennis is het resultaat een alles omvattende website, een nieuwe Huisstijl en een Real-Time Op Maat Dashboard waar onze klanten dagelijks zeer efficiënt en effectief mee werken.

  Wim Verschuren - Eigenaar

  Eye on Retail - Waalwijk

 • Sofco voelt de klant feilloos aan en kan daardoor snel acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Sofco dan ook van harte aan!

  Sandra Bolderdijk - Manager Human Resources

  Sonetco - Roermond

 • Van idee tot ontwerp, van ontwerp tot eindproduct en ook in de nazorg, Sofco is er in elke stap en denkt met je mee! Altijd snel bereikbaar en behulpzaam. Een echte aanrader!

  Roel Rijks

  Leudal monument - Heythuysen