Sofco richt zich tot gevestigde bedrijven die behoefte hebben aan professionele websites en maatwerk software

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
Sofco | software for companies

Doelgroep

Gevestigde bedrijven

Ruim 20 jaar biedt Sofco haar diensten aan gevestigde bedrijven aan in Nederland, Belgiƫ en Duitsland. Sofco ontwikkeld professionele websites voor bedrijven die veel content, meertalig zijn en eventueel gekoppeld dienen te worden aan (reeds bestaande) interne systemen. Sofco is specialist in het koppelen van applicaties aan online omgevingen. Het voordeel van systeemintegratie en koppelingen ligt voor de hand: de gegevens worden automatisch en foutloos overgenomen wat ontzettend veel handmatige werkzaamheden scheelt en veel frustraties kan voorkomen.

Het bouwen van een dergelijke koppelingen is specialistisch werk en vergt vergaande technische kennis. Er zijn vaak meerdere mogelijkheden om systemen met elkaar te integreren. Sofco helpt u graag bij het maken van de juiste keuze en een succesvolle realisatie

Ons specialisme
Meldingen op websites doorsturen naar een bestaande ERP-systeem
Leveren van platforms waarop leveranciers/afnemers kunnen inhaken
Uitbreiden van bestaande systemen
Synchroniseren van databases gegevens
Lezen van en posten op sociale netwerken
Uitbreiden bestaande applicaties met API's en webinterfaces
Koppelen van backoffices of websites
Het koppelen van CRM gegevens aan een website

Lees ook

Joosten Lichtadvies centrum

Joosten Lichtadvies centrum

Wij, Joosten Lichtadviescentrum te Panningen, hebben de samenwerking met Sofco als zeer prettig ervaren. In korte tijd heeft Sofco al onze wensen weten te realiseren voor de nieuwe website van ons lichtadviescentrum. Een mooie huisstijl en vormgeving en de laatste marketingtools zoals social media. Daarnaast heeft men ook de fotografie voor onze website verzorgd, met een prachtig resultaat. Er wordt door Sofco ook zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!

W. Joosten
Joosten Lichtadviescentrum - Panningen (NL)

www.joostenverlichting.nl