De modules

Ontdek de modules waarmee u Sofco CMS 2.0 kunt uitbreiden

De modules

Uw website op elk moment uitbreiden met modules

Sofco biedt diverse modules waarmee u uw website op elk gewenst moment kunt uitbreiden. Dit kan variëren van een mailing systeem, automatische resizing van afbeeldingen tot een digitale magazine of een chatfunctie voor uw website. Naast deze modules is het mogelijk maatwerk software voor u te ontwikkelen en te koppelen aan het Sofco CMS onderhoudssysteem zodat u vanaf één plek de controle houdt over al uw online zaken.

Vertaalmodule voor geautomatiseerd vertalen van uw content

Vertaalmodule voor geautomatiseerd vertalen van uw content

De vertaal module van Sofco biedt u het gemak om de content van uw website met één druk op de knop te vertalen. De tekst die u heeft geschreven voor uw webpagina kunt u eenvoudig exporteren naar de overige talen en van daaruit via een button (wereldbol naast elk tekstveld of tekstvlak) omzetten naar de betreffende taal.

U kunt vervolgens de tekst eventueel nog handmatig corrigeren op grammatica en/of spellingen. Het scheelt in elk geval heel veel tijd om uw website in elke gewenste taal begrijp- en leesbaar te maken voor uw doelgroep en bezoekers die uw taal niet spreken.

Sofco maakt gebruik van de Google Translate API, het zelflerende en beste vertaalprogramma dat momenteel verkrijgbaar is. Met de vertaalmodule kunt u elke maand gratis tot 500.000 karakters vertalen.

Digi Magazine module haalt meer uit uw brochure, magazine of catalogus

Digi Magazine module haalt meer uit uw brochure, magazine of catalogus

U wilt natuurlijk dat uw brochure, folder of magazine bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht komt. Het Digitale Magazine van Sofco presenteert op een originele, natuurlijke en verrassende manier uw documenten. De ideale module als u op zoek bent naar mogelijkheden om uw documenten online aan een groter publiek te presenteren.

Volledig instelbaar zoals lichtinval, 2d, 3d, swipe of de natuurlijke en meest realistische WebGL versie, de hardheid van kaft en binnenwerk, keuze uit diverse templates en eventueel voor u op maat gemaakte templates. De folder of het magazine kan overweg met jpg, png of pdf bestanden.

Narrowcasting module

voor meer omzet binnen uw bedrijf

Naast uw website beheren kunt u via Sofco CMS ook narrowcasting op uw tv-scherm(en) beheren.Het doel van narrowcasting is om uw bezoekers op een aantrekkelijkere manier te informeren over uw producten en/of diensten om vervolgens de conversie c.q. verkoop te stimuleren. Narrowcasting is zeer effectief en zorgt voor meer omzet binnen uw bedrijf. Stel uw klanten op de hoogte van uw producten, menukaart of actuele aanbiedingen en acties. Communiceer gericht met uw doelgroep door opvallende, relevante en attractieve informatie afgestemd op hun behoeften.

Auto Resize module, voor het automatisch verkleinen en optimaliseren van uw afbeeldingen

Auto Resize module, voor het automatisch verkleinen en optimaliseren van uw afbeeldingen

U wilt de beste kwaliteit afbeeldingen op uw website tonen. Maar afbeeldingen van hoge kwaliteit hebben één nadeel, ze zijn vaak te groot qua formaat waardoor dit een negatief effect heeft op de snelheid van uw website. De Auto Resize module verkleind automatisch uw afbeeldingen naar een voor u in te stellen formaat, daarnaast worden de afbeeldingen geoptimaliseerd zodat zoveel mogelijk onnodige code uit uw afbeelding wordt verwijderd. En dat alles zonder kwaliteitsverlies.

Voorbeeld: U upload een afbeelding van 3000x4000 pixels, deze is bijvoorbeeld 27 MB. Nadat de auto resize module de afbeelding heeft verkleind en geoptimaliseerd is deze na bewerking 1600x1600 pixels en nog maar 0,8 MB.

Mailing module, verstuur (periodiek) mailings naar uw relaties

Mailing module, verstuur (periodiek) mailings naar uw relaties

Blijf in contact met uw doelgroep, geef met enige regelmaat kennis van uw onderneming. Met behulp van de Mailing module van Sofco kunt u in uw eigen huisstijl mailings versturen naar uw relaties en abonnees op uw nieuwsbrief, gesorteerd op land en/of taal. Verstuur brieven of maak uw eigen mailing op met teksten, foto's en links naar pagina's op uw website.

De Sofco CMS mailing module is gekoppeld aan Mailgun (mail delivery). Deze houdt statistieken van verstuurde mailings voor u bij. Sofco CMS geeft u via statistieken inzicht in hoeveel personen uw mailing hebben ontvangen, hebben geopend en op welke links uw ontvangers in uw mailing hebben geklikt. Daarnaast kunt u deze gegevens individueel per ontvanger bekijken.

Sofco CMS is te allen tijde uitbreidbaar

met modules en daarnaast met maatwerk software

Naast modules is Sofco CMS op elk moment uitbreidbaar met, speciaal voor u, op maat ontwikkelde software. Eventueel gekoppeld aan uw interne systeem.
Sofco CMS maakt het mogelijk om al uw online zaken via één dashboard te beheren.

Meer over Sofco CMS 2.0

Wilt u meer weten of heeft u vragen over het Sofco CMS onderhoudssysteem?
Klik op één van onderstaande onderwerpen voor meer informatie of bekijk de documentatie.

Het onderhoudssysteem

Het onderhoudssysteem

Ontdek het gemak van Sofco CMS en de onbegrensde mogelijkheden.

De Modules

De Modules

Maak kennis met de modules waarmee wij Sofco CMS voor u kunnen uitbreiden.

De Techniek

De Techniek

Ontdek de geavanceerde techniek achter Sofco CMS.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Lees welke vragen het meest aan ons gesteld worden over Sofco CMS.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Hebben wij uw interesse gewekt? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen