Wij helpen uw doelen bereiken door betrouwbare en kwalitatieve software voor u te ontwikkelen

Of het nu gaat om nieuwe maatwerk software, bestaande software vernieuwen of duurzame cloud software. Wij hebben de beste developer(s) in huis voor uw vraagstuk.

Over Sofco

Gespecialiseerd in software op maat

U ziet ons opbloeien van complexe vraagstukken en van bedrijven met ambities. Daar liggen namelijk de mooiste en meest uitdagende projecten. We gaan daarom alleen een samenwerking aan als we ervan overtuigd zijn dat het een match is en het project écht meerwaarde heeft voor uw bedrijf of organisatie.

Meer informatie

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze specialisten gaan geen software uitdaging uit de weg! Of het nu gaat om nieuwe maatwerk software,
bestaande software vernieuwen of duurzame cloud software met high availability en loadbalancing voor een optimale schaalbaarheid.
Bij Sofco bent u aan het juiste adres!

Maatwerk software

Maatwerk software

Voor bedrijven die behoefte hebben aan een op maat ontwikkelde applicatie aangepast aan uw wensen en werkwijze.

Bestaande software vernieuwen

Bestaande software vernieuwen

Wij kunnen uw verouderde software vernieuwen door deze te moderniseren, herbouwen, nabouwen of door te innoveren.

Duurzame cloud software

Duurzame cloud software

Wij ontwikkelen cloud software voor organisaties met veel data en die kampen met schaalbaarheids- problemen en/of de veiligheid van hun data.

Samenwerken aan uw succes!

Samenwerken aan uw succes!

Sofco werkt samen met bedrijven in Nederland, België en Duitsland. Wij zijn expert in het ontwikkelen van maatwerk software en adviseren u hier graag bij. Met maatwerk software kunt u veel frustrerende handmatige werkzaamheden voorkomen en bespaart u veel tijd doordat gegevens automatisch worden overgenomen.

Wij gaan een samenwerking voor lange termijn met u aan en helpen mee aan het succes van uw organisatie. Klik op onderstaande button en lees de ervaringen van onze klanten.

Wat vinden onze klanten

Onze producten

Wij hebben twee 'kant-en-klare' software oplossingen ontwikkeld. Sofco CMS een content-management-systeem waarmee bedrijven en organisaties hun website en online applicaties kunnen beheren en KLEKSI een collectie-management-systeem speciaal ontwikkeld voor musea, erfgoedinstellingen en cultuur-historische verenigingen.

Klik op onderstaande buttons voor meer informatie.