Sofco XL Hosting - Het meest gekozen pakket met meer webruimte, meer dataverkeer en meerdere databases

Veilige hosting staat natuurlijk voorop. Een website dient verantwoordelijk om te gaan met betaal- en persoonsgegevens. Met Sofco XL hosting is dit geregeld en voldoe je aan de Nederlandse en Europese AVG regels. Daarnaast biedt Sofco XL hosting meer webruimte, meer dataverkeer dan het Sofco SAFE hostingpakket. en dat voor slechts een paar euro per maand meer.

Bestel nu
Sofco | software for companies

Sofco XL Hosting

Veilige hosting staat natuurlijk voorop.

Een website dient verantwoordelijk om te gaan met betaal- en persoonsgegevens. Bezoekers en klanten op je website willen natuurlijk zorgenloos zaken met je kunnen doen. het is dus van belang dat je website voor iedereen veilig toegankelijk is. Daarnaast verlangt de AVG ook van bedrijven dat ze hun website voorzien van het zogehete SSL certificaat oftewel dat jouw website voorzien is van een https verbinding. Browsers zoals Google Chrome laten bezoekers ook zien of je website wel of niet veilig is om te bezoeken. Voldoe je hieraan dan verdien je van Google automatisch ook een betere ranking.

Waarom SSL
Je website en contactformulier dient van de Europese Unie en de Nederlandse overheid voorzien te zijn van een https verbinding. Hiermee worden persoonsgegevens van klanten en bezoekers beschermd. Je herkent een beveiligde website meteen aan het begin van het adres (https://). Met Sofco XL hosting wordt je website voorzien van een veilige verbinding met een SSL certificaat. Je klanten en bezoekers zullen dit heel zeker waarderen.

Back-up tool
Ideaal voor grotere websites die meer dataverkeer gebruiken en/of behoefte hebben aan meerdere databases. Daarnaast biedt Sofco XL hosting een back-up tool waarmee je back-ups kunt terug zetten tot 7 dagen terug. Mocht het een keer nodig zijn dan helpt onze actieve helpdesk jou hier graag bij.

Gratis webmail
je wilt natuurlijk op elk type aparaat je e-mail kunnen ontvangen. Hiervoor kun je naast je eigen e-mailprogramma's ook de gratis webmail van Sofco gebruiken. Sofco maakt gebruik van Roundcube, een webmail die eenvoudig te beheren is en overal waar je een internet connectie hebt te bereiken is, 24/7.

Kenmerken over onze hosting
Beveiligd met https
SSL certificaat geïnstalleerd
AVG gedekt
Snelle SSD-hosting
Direct Admin beheer
MySQL database(s)
99,9% uptime garantie
Automatisch back-up plan
Actieve ondersteuning

Sofco Hosting pakketten

Sofco veilige hosting Extra veilige hosting inclusief SSL en back-ups
Sofco SAFE
9,00p/m

SSL-certificaat

10 GB webruimte

5 GB e-mailruimte

20 GB dataverkeer

Meer info

Sofco XL Meest gekozen
14,00p/m

SSL-certificaat

20 GB webruimte

10 GB e-mailruimte

50 GB dataverkeer

Meer info

Sofco XXL
19,00p/m

SSL-certificaat

40 GB webruimte

25 GB e-mailruimte

100 GB dataverkeer

Meer info

Sofco PRO
29,00p/m

SSL-certificaat

80 GB webruimte

50 GB e-mailruimte

200 GB dataverkeer

Meer info

Alle Sofco hosting pakketten maken gebruik van

  • CentOS 7 besturingssysteem
  • DirectAdmin controle panel
  • Red Hat Enterprise Linux

Domeinnaam extensies & tarieven

Bekijk welke domeinnaam extensies we bieden en wat ze kosten.

Klik hier voor de extensies en tarieven