Sofco ontwikkelt professionele websites en webshops voor bedrijven die actief zijn in de zakelijke dienstverlening

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
Sofco | software for companies

Branches

Zakelijke dienstverlening

Sofco levert voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening al meer dan 20 jaar, professionele websites, maatwerk software, boekhoud- en administratiesystemen, content-management-systemen, webapplicaties en op maat ontwikkelde dashboards. Maatwerk software die betaalbaar, betrouwbaar, flexibel, snel en gebruiksvriendelijk is. Wij luisteren goed naar de wensen van onze klanten en leveren een perfect eindresultaat op. Blijkt dat de wensen van onze klanten wijzigen dan passen we het product waar nodig voor hun aan.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op om eens samen te brainstormen.

Naast maatwerk software biedt Sofco enkele tijd- en kostenbesparende kant-en-klaar producten voor bedrijven in de branche zakelijke dienstverlening. Lees hier meer over onze Sofco Online producten.

Overige branches

Sonetco callcentre

Sonetco callcentre

Sofco is onze partner geweest in het lanceren van een vernieuwde website. Van het ontwerp tot het begeleiden heeft Sofco zich telkens vakkundig als onze sparringpartner opgeworpen. Het onderhouden van de website is eenvoudig door middel van het gebruiksvriendelijke CMS. Kleine wijzigingen en/of toevoegingen kunnen snel door onszelf worden uitgevoerd. Daardoor is onze website altijd up-to-date, wat een pré is in de huidige, snelle en veranderlijke, maatschappij waar we in verkeren. De mensen van Sofco voelen de klant feilloos aan en kunnen daardoor snel en efficient acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Sofco dan ook van harte aan!

Sandra Bolderdijk
Manager Human Resources
SONETCO - Roermond (NL)

 • Wij willen Sofco hartelijk danken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service m.b.t. het bouwen van onze website. Wij bevelen Sofco sterk aan bij collega ondernemers die een goede, betrouwbare partner zoeken.

  Wendy Tobben - Eigenaresse

  Landhaus Alpenherz - Zillertal Oostenrijk

 • Sofco is een uitstekende partner voor ons, ze beschikken over een uitgebreide kennis en denken proactief met ons mee. Met name hierdoor kunnen wij ons blijven concentreren op onze corebusiness en blijft een belangrijk communicatiekanaal zoals onze website tegelijkertijd voldoen aan de laatste eisen.

  B. Beumers

  Masterlight - Panningen

 • Sofco is een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

  Fred Bruinen - ICT afdeling

  SIF-Group - Roermond

 • Hun motto is dat het beste moet, zorgen voor goed maatwerk dat er tevens mooi uit moet zien. De uitdaging voor Sofco maakt dat ze met je mee denken.

  Werner Klompen - Eigenaar

  Madame Trudo - Roggel

 • Waarom we hebben gekozen voor Sofco? We hebben in 2003 samengewerkt bij het opzetten van een nieuwe lay-out voor www.roermond.nl. Met deze website wonnen we in dat jaar de publieksprijs van de Webwijzer Award voor overheidswebsites.

  R. Schoemakers - Afdeling communicatie

  Gemeente Roermond - Roermond

 • Er wordt door Sofco zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!

  William Joosten - Eigenaar

  Masterlight - Panningen

 • Sofco is een goede partner voor bedrijven die meer willen met hun website, van origine een Roermonds bedrijf, die weten waar ze over praten en er verstand van hebben.

  Hein Timmermans - Eigenaar

  Timmermans kantoren - Roermond

 • Defiance is altijd zoekende naar manieren om zich in de designwereld te profileren. Uitingen op het web moeten hiermee stroken, Sofco was het bedrijf dat onze wensen heeft waargemaakt.

  Frank de Ruijter - Designer

  Defiance Design - Maasbracht

 • Door de voorbereidingen van Sofco, hun ervaring en kennis is het resultaat een alles omvattende website, een nieuwe Huisstijl en een Real-Time Op Maat Dashboard waar onze klanten dagelijks zeer efficiënt en effectief mee werken.

  Wim Verschuren - Eigenaar

  Eye on Retail - Waalwijk

 • Sofco voelt de klant feilloos aan en kan daardoor snel acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Sofco dan ook van harte aan!

  Sandra Bolderdijk - Manager Human Resources

  Sonetco - Roermond

 • Van idee tot ontwerp, van ontwerp tot eindproduct en ook in de nazorg, Sofco is er in elke stap en denkt met je mee! Altijd snel bereikbaar en behulpzaam. Een echte aanrader!

  Roel Rijks

  Leudal monument - Heythuysen