Menu
  • Sofco | the software company

    Sofco adviseert, ontwikkelt en ondersteunt bedrijven en organisaties.

© Foto: Werner Klompen Artgenerator

Sofco inspireert MKB-bedrijven om met behulp van innovatieve cloud software oplossingen online te groeien.

Wilt u kennis maken met onze professionals? Wij brengen graag een bezoek aan uw bedrijf. Maak vrijblijvend een afspraak.

Contact opnemen
Sofco | the software company

Over Sofco

Wie wij zijn

Sofco is 18 jaar geleden opgericht door mensen die passie hebben voor programmering, design en techniek. Sofco heeft eigen professionals in dienst die met veel passie software ontwikkelen voor bedrijven in Nederland, Belgi├ź en Duitsland.

Inmiddels hebben meer dan 200 bedrijven gebruik gemaakt van onze expertises. Sofco inspireert MKB-bedrijven om met behulp van innovatieve cloud software oplossingen online te groeien en/of verder te automatiseren. Sofco adviseert, ontwikkelt en ondersteunt haar klanten daarbij. Wij vinden dat software zich moet aanpassen aan de wensen en processen van onze klanten. Met software van Sofco kunnen onze klanten op hun eigen manier blijven werken, maar dan sneller en kostenbesparend.

Onze missie

Net als onze klanten wil Sofco de markt voor blijven. Onze innovatieve oplossingen zijn toegespitst op de behoeften van onze klanten. Sofco biedt het mkb innovatieve oplossing voor online toepassingen voor nu en in de toekomst.

Onze missie is dan ook om een betrouwbare en winstgevende aanbieder te zijn van software oplossingen die onze klanten helpen om effic├źnter en kostenbesparend te werken.

Algemeen

Bekijk onze ZZP en MKB pakketten

Betaalbare oplossingen voor ZZP'ers en het MKB. Nu bij elk abonnement 1 maand gratis.

Maak kennis met de Sofco Online pakketten