Menu
 • Sofco | software for companies

  Sofco adviseert, ontwikkelt en ondersteunt bedrijven en organisaties.

© Foto: Werner Klompen Artgenerator

Sofco inspireert MKB-bedrijven om met behulp van innovatieve cloud software oplossingen online te groeien.

Wilt u kennis maken met onze professionals? Wij brengen graag een bezoek aan uw bedrijf. Maak vrijblijvend een afspraak.

Contact opnemen
Sofco | software for companies

Over Sofco

Wie wij zijn

Sofco is 18 jaar geleden opgericht door mensen die passie hebben voor programmering, design en techniek. Sofco heeft eigen professionals in dienst die met veel passie software ontwikkelen voor bedrijven in Nederland, België en Duitsland.

Inmiddels hebben meer dan 200 bedrijven gebruik gemaakt van onze expertises. Sofco inspireert MKB-bedrijven om met behulp van innovatieve cloud software oplossingen online te groeien en/of verder te automatiseren. Sofco adviseert, ontwikkelt en ondersteunt haar klanten daarbij. Wij vinden dat software zich moet aanpassen aan de wensen en processen van onze klanten. Met software van Sofco kunnen onze klanten op hun eigen manier blijven werken, maar dan sneller en kostenbesparend.

Onze missie

Net als onze klanten wil Sofco de markt voor blijven. Onze innovatieve oplossingen zijn toegespitst op de behoeften van onze klanten. Sofco biedt het mkb innovatieve oplossing voor online toepassingen voor nu en in de toekomst.

Onze missie is dan ook om een betrouwbare en winstgevende aanbieder te zijn van software oplossingen die onze klanten helpen om efficënter en kostenbesparend te werken.

Algemeen

Bekijk onze ZZP en MKB pakketten

Betaalbare oplossingen voor ZZP'ers en het MKB. Nu bij elk abonnement 1 maand gratis.

Maak kennis met de Sofco Online pakketten
 • Wij willen Sofco hartelijk danken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service m.b.t. het bouwen van onze website. Wij bevelen Sofco sterk aan bij collega ondernemers die een goede, betrouwbare partner zoeken.

  WENDY TOBBEN - EIGENAAR

  HOTEL LANDHAUS ALPENHERZ - OOSTENRIJK

 • Sofco is een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

  FRED BRUIJNEN - ICT DEPARTMENT

  SIF GROUP BV

 • Hun motto is dat het beste moet, zorgen voor goed maatwerk dat er tevens mooi uit moet zien. De uitdaging voor Sofco maakt dat ze met je mee denken.

  W. KLOMPEN - EIGENAAR

  MADAME TRUDO - ROGGEL

 • Waarom we hebben gekozen voor Sofco? We hebben in 2003 samengewerkt bij het opzetten van een nieuwe lay-out voor www.roermond.nl. Met deze website wonnen we in dat jaar de publieksprijs van de Webwijzer Award voor overheidswebsites.

  R. SCHOEMAKERS - AFDELING COMMUNICATIE

  GEMEENTE ROERMOND

 • Er wordt door Sofco zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!

  W. JOOSTEN - EIGENAAR

  JOOSTEN LICHTADVIESCENTRUM - PANNINGEN

 • Sofco is een goede partner voor bedrijven die meer willen met hun website, van origine een Roermonds bedrijf, die weten waar ze over praten en er verstand van hebben.

  H. TIMMERMANS - EIGENAAR

  TIMMERMANS KANTOREN - ROERMOND

 • Defiance is altijd zoekende naar manieren om zich in de designwereld te profileren. Uitingen op het web moeten hiermee stroken, Sofco was het bedrijf dat onze wensen heeft waargemaakt.

  F. DE RUIJTER - DESIGNER

  DEFIANCE DESIGN - MAASBRACHT

 • Door de voorbereidingen van Sofco, hun ervaring en kennis is het resultaat een alles omvattende website, een nieuwe Huisstijl en een Real-Time Op Maat Dashboard waar onze klanten dagelijks zeer efficiënt en effectief mee werken.

  W. VERSCHUREN - EIGENAAR

  EYE ON RETAIL - WAALWIJK

 • Sofco voelt de klant feilloos aan en kan daardoor snel acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Sofco dan ook van harte aan!

  S. BOLDERDIJK - MANAGER HUMAN RESOURCES

  SONETCO - ROERMOND

Wij hebben onder andere gewerkt voor

En meer dan 200 andere bedrijven.