Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en vinden wij vaak nóg belangrijker dan het ontwerp...

Al meer dan 200 bedrijven zijn u voor gegaan.

Contact opnemen
Sofco | software for companies

Diensten

Gebruiksvriendelijkheid

Professioneel, gebruiksvriendelijk, doelgericht en doordacht design, daar gaat het om als wij voor u aan de slag gaan. Wij besteden veel tijd aan gebruiksvriendelijkheid van uw website of achterliggend systeem. Gebruiksvriendelijkheid gaat bij ons vaak vóór design. Uw website of systeem kan er prachtig uitzien maar als deze niet gebruiksvriendelijk is dan wordt uw website, applicatie of systeem niet gebruikt door uw bezoekers en klanten. Zonde van uw investering.

In 2004 hebben wij een website ontwikkeld voor de Gemeente Roermond. Één van de belangrijkste factoren bij het ontwikkelen van een gemeentelijke website is de gebruiksvriendelijkheid. Een gemeentelijke website moet bijvoorbeeld ook toegankelijk zijn voor mensen met een beperking, de informatie moet voor iedereen toegankelijk zijn. De website die wij voor de Gemeente Roermond hebben ontwikkeld heeft destijds een prijs gewonnen en werd anoniem gekozen (door een publiekspanel van 2000 personen) tot beste overheid website van Nederland. Één van de voornaamste redenen waarom de website van de gemeente Roermond deze prijs heeft gewonnen is de gebruiksvriendelijkheid van hun website. De website voldeed volledig aan de wensen van het kritische jurerende publiek en tevens aan de verwachtingen van de overheid. Door de ervaring en de verdieping die wij hebben gezocht om tot een succesvol ontwerp te komen is gebruiksvriendelijkheid bij ons daarna altijd hoog in het vaandel blijven staan.


Heeft u een website of een achterliggend systeem, en bent u niet tevreden met de gebruiksvriendelijkheid hiervan? Neem dan vrijblijvend contact op met onze mensen. Wij brainstormen graag met u over uw concept en helpen u graag deze naar een hoger niveau te tillen.

Onze diensten