Boekhouden was nog nooit zo eenvoudig. Bespaar tijd en kosten met Sofco ONLINE PREMIUM

Ontdek wat Sofco ONLINE voor uw bedrijf te bieden heeft.

Boekhouden was nog nooit zo eenvoudig. Bespaar tijd en kosten met Sofco ONLINE PREMIUM

Maak kennis met Sofco ONLINE

Sofco ONLINE is een betaalbaar facturatie-, abonnementen- en boekhoudsysteem in één maar is ook los van elkaar verkrijgbaar. Sofco helpt ondernemingen van elk formaat efficiënter te werken door een betrouwbare, maar makkelijk te gebruiken, facturatie, boekhoud en betaaloplossing. Accepteer vandaag nog betere betalingen en boost de groei van uw bedrijf.
Elke dag op de hoogte zijn hoe uw onderneming er voor staat geeft rust, overzicht en een boost energie!

Lees hieronder wat Sofco ONLINE voor uw bedrijf te bieden heeft.

Aanmelden Bekijk de prijzen
Declareer uitgaves correct en snel in uw boekhouding

Declareer uitgaves correct en snel in uw boekhouding

Met Sofco ONLINE houdt u controle over uw uitgaves. Maak categorieën aan en verwerk uw uitgaves rechtstreeks via uw smartphone in uw boekhouding. op elk gewenst moment heeft u inzicht tot uw balans en kunt u direct zien wat uw uitgaves per categorie zijn elke maand. Zo houdt u de controle en weet u exact waar u kunt besparen. Sofco ONLINE maakt de financiën van uw onderneming inzichtelijk te maken.

Elk moment overzicht hebben over uw inkomsten en uitgaven

Elk moment overzicht hebben over uw inkomsten en uitgaven

Met Sofco ONLINE heeft u op elk moment overzicht over de stand van zaken. Statistieken die u laten zien hoe uw omzet van dit moment is in vergelijk met vorig jaar. Indien u abonnementen aan uw klanten biedt dan kunt u in één oogopslag zien wat de prognose van uw omzet voor volgend jaar gaat worden. Meer controle en inzicht op uw financiën geeft rust maar ook energie om meer uit uw onderneming te halen.

Beheer uw facturatie en administratie via uw smartphone

Beheer uw facturatie en administratie via uw smartphone

Maak een foto van bonnetjes en facturen die u ontvangt en verwerk ze direct via uw smartphone in uw boekhouding. Uw boekhouding is direct op elk moment up-to-date. U hoeft aan het einde van een periode dus niet meer alle bonnetjes en facturen bij elkaar te zoeken en naar uw boekhouder te sturen. Uw boekhouder krijgt een eigen login en kan op elk moment de documenten van uw administratie downloaden en verwerken.

Ontvang veilig en snel betalingen

Sofco ONLINE kunt u koppelen aan uw Mollie account en biedt uw klanten het gemak om snel en veilig rechtstreeks aan u te betalen. Of u nu internationaal wilt groeien of op een specifieke markt wilt focussen, alles is mogelijk. Mollie ondersteunt alle bekende betaalmethodes, zodat u uw bedrijf kunt laten groeien, ongeacht de locatie. Sofco ONLINE helpt ondernemingen van elk formaat efficiënter te werken door een betrouwbare, maar makkelijk te gebruiken, betaaloplossing. Accepteer vandaag nog betere betalingen en boost de groei van uw onderneming.

Indien uw klanten via Mollie hebben betaald krijgen de betreffende facturen in het Sofco ONLINE systeem automatisch de status "betaald"
op de datum dat het bedrag naar uw rekening is overgemaakt door Mollie.
U ziet in één oogopslag welke facturen aan u zijn voldaan.Sofco introduceert de donkere modus

Met de donkere modus is het eenvoudig om u te concentreren op uw werkzaamheden, uw content valt op terwijl verduisterde knoppenbalken en vensters naar de achtergrond verdwijnen.Sofco introduceert voor alle Sofco producten zoals Sofco CMS en Sofco ONLINE de donkere modus, een opvallende nieuwe weergave die er prettig uitziet en waarmee u zich beter kunt concentreren op uw werkzaamheden. De donkere modus gebruikt een donker kleurenschema dat in het gehele systeem werkt.

De voordelen van Sofco ONLINE

Sofco ONLINE biedt veel voordelen. U heeft op elk gewenst moment toegang vanaf uw pc, tablet of smartphone tot uw boekhouding, uw facturatie en omzetstatistieken, voor u en uw boekhouder. Hieronder nog eens de voordelen die Sofco ONLINE voor u biedt.

U werkt in de cloud
U bespaart veel tijd en geld
U bespaart uw boekhouder veel tijd
U heeft een helikopterview over uw bedrijf
U kunt makkelijker strategische keuzes maken
U biedt uw klanten het gemak van online betalen
U ontvangt sneller uw betalingen

U heeft meer grip op uw debiteuren
U heeft meer tijd voor dingen die u het liefste doet
U kunt zich beter focussen op uw corebusiness


Sofco ONLINE nu gratis 30 dagen proef

Maak een account aan om Sofco ONLINE 30 dagen vrijblijvend te gebruiken. Na de gratis proefperiode kunt u zelf bepalen voor welk abonnement u wilt gaan en anders wordt uw account automatisch zonder enige kosten automatisch beëindigd.

Probeer nu