XML koppelingen

Sofco importeert en exporteert data van uw interne systeem via (bijvoorbeeld) een XML-koppeling naar Sofco CMS en verwerk deze automatisch in uw website.

Vaak zijn bestaande of interne systemen niet voorzien van een koppeling met uw online omgeving. Sofco realiseert koppelingen waarmee u uit uw bestaande systeem data kunt exporteren en in uw website kunt importeren. Biedt uw systeem de mogelijkheid om deze data naar een online omgeving te pushen? Dan kan Sofco u helpen bij het verwerken van deze data in uw website zodat er veel tijd en geld gespaard kan worden op handmatige handelingen.

Wanneer u als bedrijf software nodig heeft die niet standaard te verkrijgen is dan kan het rendabel zijn om software door Sofco te laten ontwikkelen. Voor meer informatie kunt u het beste vrijblijvend een afspraak met ons maken. Wij nemen ruim de tijd om uw wensen met u te bespreken.


Voorbeeld

Sofco heeft voor Masterlight een leverancier en fabrikant van design lampen een koppeling gerealiseerd met hun interne (bestaande) systeem. Via XML worden alle gegevens zoals producten, prijzen, kortingen, landtoeslagen en klantgegevens vanuit het interne systeem rechtstreeks in de website van Masterlight overgezet. Bekijk de website van Masterlight via www.masterlight.com.

© Copyright | All rights reserved Sofco.nl